Предупреждение за Риск. Форекс Сигналите на TrendlineBG
Go to top

Предупреждение за Риск

Предупреждение за риск

Материалите поместени на интернет страницата TrendlineBG.com са за обща информация на клиентите ни и не представляват препоръка и/или съвет за покупка и/или продажба на какъвто и да е финансов инструмент. Информацията поместена на сайта не взема под внимание инвестиционните цели и финансовите възможности на отделните абонати. Преди да предприемете действия съобразно материалите в сайта трябва да прецените дали те са подходящи за Вас и, ако е необходимо, да потърсите професионален съвет от трета страна. Прочете вснимателно страницатата „Предупреждение за риск“

Цените на валутите, стоките и борсовите индекси, посочени в материалите могат да се повишат, както и да се понижат. Това може да доведе до загуби от страна на инвеститорите. Предходни постижения и печалби, не са гаранция за бъдещ успех и резултати не са гарантирани. Финансовите инструменти, търгувани на маржин основа носят висока степен на риск и може да не са подходящи за всички инвеститори. Преди да пристъпите към инвестиране, моля уверете се, че разбирате всички рискове, свързани с маржин търговията.

Разпространение

Тези материали се използват само и единствено от абонатите на платената и пробната версия на Премиум раздела на TrendlineBG.com. Ако по някакъв начин сте получили материалите на TrendlineBG.com от трета страна, моля да ни уведомите, защото това е нарушаване на авторските ни права. Всяко неразрешено използване или разпространение на  материалите на TrendlineBG.com или част от тях е строго забранено. Не е разрешено копиране, заснемане и дублиране под каквато и да е форма на материалите на TrendlineBG.com без нашето изрично съгласие.

Пробен период

Всеки член на TrendlineBG.com има право само на един пробен период до 30 календарни дни на Премиум раздела на сайта. Опитите за множество регистрации с различни email адреси с цел възползването от повече от един пробен период са в нарушение на тези условия. И могат да доведат до незабавно прекратяване на достъпа до Премиум раздела, закриване на акаунта и блокиране на достъпа до сайта.