Абонаментни Планове за Форекс Сигнали - TrendlineBG
Go to top

АБОНАМЕНТИ

Абонаменти

Всички сигнали към момента се получават в платена затворена Telegram група.

За да се присъедините моля свържете се с нас!

 Тел: +359 899 07 1093

E-mail: office@trendlinebg.com

Telegram username: @Semkov

Плащания в момента се приемат само по банков път

ТРЕНДЛАЙН 382 ООД
IBAN: BG15 FINV 9150 1017 2667 92
BIC: FINVBGSF

Основание: Консултантски услуги

3 МЕСЕЦА – 150 €
6 МЕСЕЦА – 270 €
12 МЕСЕЦА – 480 €
За допълнителни отстъпки, моля свържете се с нас!

 

 

Какво мислят някои от клиентите ни за нас

Александър Ангелов

За мен Forex търговията е по-скоро хоби. Днес бих могъл да кажа, че хобито ми не само не ми коства пари, а даже ми докарва прилична доходност. Търгувам от сравнително скоро и още в началото на своя път разбрах, че опита в този бранш се трупа с изгубени лични средства – пари. Ако не внимаваш и не се учиш бързо … с МНОГО пари. И така реших, вместо да трупам личен опит, да се поуча от по-опитните трейдъри. Това ме отведе при екипа на Райчо Ангелов. В началото ми се стори висока цената за услугите им, но след като я платих получих това, което търсих, а това за мен е най-важното!  Ако сега мога да се върна обратно в миналото, пак ще избера услугите на TrendlineBG!

Марио Памуков

Казвам се Марио Памуков, търгувам от 9 години. В един от моментите, в които съм бил склонен да се откажа, се запознах с Райчо Ангелов. Доверих му се и се оказа че не съм сбъркал. Имах желание да продължа развитието си професионално и за разлика от предишните години, тази година резултата е положителен. Благодаря за курса, който завърших и оттук нататък продължаваме да работим заедно с менторската програма. Желая му печеливши сделки и повече творчески успехи!

Ако сте нов клиент, имаш възможността да се регистрираш за безплатен тестов период с цел да се увериш в резултатите от сделките ни.

За повече информация посети страницата ни „Тествай Безплатно“!

* Информацията поместена на сайта не взема под внимание инвестиционните цели и финансовите възможности на отделните абонати. Преди да предприемете действия съобразно материалите в сайта трябва да прецените дали те са подходящи за Вас и, ако е необходимо, да потърсите професионален съвет от трета страна.