За нас - TrendlineBG Signals
Go to top
За Нас
Кои Сме Ние?

Кои сме ние?

Ако някога си си задавал тези въпроси, значи си попаднал на правилното място.

  • Forex търговия, какво ми е необходимо, за да започна?
  • Как да различавам вярната от невярната информация в интернет?
  • Какъв е рискът при търговия на финансовите пазари?
  • Какво са Форекс сигналите и как да работя с тях?

Мисията на TrendlineBG е да направи Форекс пазара разбираем и достъпен за всеки, както и да създаде ново качество на услугите във Форекс индустрията! Нашата работа е да ти дадем цялостно обучение за търговия на финансовите пазари и да те въведем в света на Форекс сигналите.

Какво да очаквате от нас?

Ние знаем, че интернет пространството е изпълнено с невярна информация за Форекс пазара и затова ти предлагаме услуги – разработени от трейдъри за трейдъри. Опитът, който сме натрупали през годините ни дава възможност да погледнем финансовите пазари от всички гледни точки и да ти предоставим най-добрите обучения. Нашата цел е да предложим най-доброто индивидуално решение за всеки търговец. Ние няма да те караме да захранваш сметки, да отработваш бонуси и да пускаш повече сделки от необходимото. Напротив, ние те каним в общността на TrendlineBG, където ще ти осигурим:

  • Професионално обучение.
  • Риск мениджмънт съобразен с твоя капитал и стил на търговия.
  • Ще научиш тайните, които брокерите така дълбоко пазят.
  • Ежедневни пазарни анализи и идеи за сделки.
  • Съдействие при избор на брокер и много други услуги.

Нашата работа е насочена към клиента, а услугите ни са абсолютно независими. Затова не се колебайте да се свържете с нас!

500 Успешни Сделки
150 Доволни Клиента
90 Завършени Обучения
10 Различни Курса
Експертите

Нашият Екип

Райчо Ангелов

CEO

Мениджър и експерт по валутна търговия. Работил като трейдър и консултант към инвестиционен посредник. В момента Ангелов се занимава с предоставянето на консултантски услуги и изготвяне на корпоративни статегии за търговия и видео обучение. Завършил „Икономика на търговията“ в Университетът за национално и световно стопанство и през годините е получил 5 награди за „МЛАД ИКОНОМИСТ“ от СЪЮЗ НА ИКОНОМИСТИТЕ В БЪЛГАРИЯ (СИБ).

Добромир Семков

CEO

Занимава се с Форекс от 2008 г. Има опит с различни инструменти за търговия, като основно следи злато и някои кросови валутни двойки. Работил е като анализатор и лектор към инвестиционен посредник и това му е позволило да погледне на Форекс от различни гледни точки. Към момента търгува за собствена сметка и се занимава с консултации и обучения. В търговията си използва исторически нива на подкрепа и съпротива, трендове и някои формации на техническия анализ.

СВЪРЖИ СЕ С НАС